De mannen van HVOS versloegen zondag Saturnus'72. Peter Gokke (foto) zou graag promoveren met zijn team.
De mannen van HVOS versloegen zondag Saturnus'72. Peter Gokke (foto) zou graag promoveren met zijn team. Foto: Peter de Jong

Mannen HVOS pakken de koppositie in hoofdklasse

Sport 139 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hebben zondag het prima gedaan in het duel met Saturnus '72. De ploeg van interim coach Mark Elbers konden redelijk eenvoudig de winst pakken met 32-23 (16-9) tegen de ploeg die op de vierde plaats stond.

Belangrijk in deze situatie is dat men ook koploper Schielicht Ventura onderuit zag gaan. Hierdoor neemt HVOS met nog vijf duels te gaan, de koppositie over van de Schiedammers. Het onderlinge treffen is al geweest, dus heeft HVOS alles in eigen hand om voor het eerst in de geschiedenis van de club te promoveren naar de tweede divisie.

Eenvoudig
'
Het is eigenlijk maar vijf minuten spannend geweest en dat hadden we vooraf niet ingeschat. We hebben hierdoor voor rust direct al een gat kunnen slaan. Dat hebben we in de tweede helft gewoon door kunnen voeren. Voor rust was vooral Nick van Dijk op dreef en die zetten ze wel vast, maar hierdoor kon Wessel Knol weer gemakkelijk scoren, hij kreeg daar door veel meer ruimte. Door de nederlaag van Ventura staan we een punt voor en hebben we alles in eigen hand. We krijgen nog wel wat lastig wedstrijden, maar we moeten gewoon nu alles winnen'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws