Trainer Stanley Rieborn ziet zich genoodzaakt om met Brielle over te schakelen naar 'plan B'. (Archieffoto: Wil van Balen).
Trainer Stanley Rieborn ziet zich genoodzaakt om met Brielle over te schakelen naar 'plan B'. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle na nieuwe nederlaag: 'overschakelen op plan B'

Actueel 149 keer gelezen

Brielle – Brielle bewees zich afgelopen zaterdag een verre van beste dienst door op het eigen Geuzenpark met 1-2 te verliezen van het bescheiden geklasseerde Westlandia. Niels Bekker, Stevie Soares, Michael van Dommelen, Jeffrey Duijnstee. Op papier beschikt de selectie van trainer Stanley Rieborn over een scorend vermogen waar door de concurrenten met afgunst naar wordt gekeken.

Maar de schutters staan dit seizoen nagenoeg droog. Ook tegen Westlandia moest afgelopen zaterdag de enige goal die Brielle wist te produceren weer van de voet van een middenvelder, Claudio Santos Silva, komen. En diens goal was dus niet genoeg om een nederlaag op 't Geuzenpark te voorkomen. Trainer Stanley Rieborn is inmiddels genoodzaakt om over te schakelen naar plan B om nog enigszins tegemoet te kunnen komen aan de altijd aanwezige ambities van Brielle.

Nacompetitie
Met de achterstand op koploper Rijsoord gegroeid tot elf punten, is het naïef om te denken dat Brielle nog om de titel in 1B mee kan doen. 'We moeten ons richten op de na- competitie,' beseft Rieborn. 'En plaatsing daarvoor wordt al lastig genoeg. De derde periode winnen, betekent een constante positieve serie neerzetten en constant zijn we dit seizoen nog niet geweest...'

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws