De toneelspelers kunnen terugkijken op geslaagde toneelavonden!
De toneelspelers kunnen terugkijken op geslaagde toneelavonden!

Optredens toneelvereniging ICC Tinte uitverkocht

Actueel 182 keer gelezen

Tinte - Afgelopen zaterdag 2 februari speelde toneelvereniging ICC in het Verenigingsgebouw in Tinte voor de derde keer op rij voor een uitverkochte zaal het toneelstuk 'Het is hier fantastisch'. De voorstelling werd goed ontvangen en daarmee kunnen de toneelspelers terugkijken op een aantal geslaagde toneelavonden.

Er werd overigens niet alleen op de in de pers aangekondigde avonden gespeeld. Eerder al speelde ICC een try-out in de Ommeloop in Brielle en op zaterdag 26 januari werd, ook als try-out, een gratis toegankelijke seniorenmiddag in het Verenigingsgebouw in Tinte georganiseerd.

Verloting
Tijdens de avondoptredens vond geheel gewoontegetrouw een verloting plaats. De opbrengst daarvan kwam ten goede aan het scholenproject van de Stichting Old Tafo te Rockanje en in het verlengde daarvan naar de Tinte Presbyterian Nursery and Kindergarten in Old Tafo te Ghana (zie voor meer info www.Rockanjeschool.com). Na afloop van het laatste optreden mocht een trotse Jolanda Tolhoek namens ICC een cheque van € 1280,00 uitreiken aan de heer Frank Engels, vertegenwoordiger van de Stichting. ICC bedankt de sponsoren van de verloting en het publiek voor de deelname daaraan van harte.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws