nfd
nfd

Westvoorne sluit zich aan bij (online) platform Fijn je te zien

Actueel 122 keer gelezen

Westvoorne – De gemeente Westvoorne sluit zich aan bij het (online) platform 'Fijn je te zien'. Het is de bedoeling dat het digitale dorpsplein in mei voor inwoners beschikbaar is.

Buurgemeenten Brielle en Hellevoetsluis zijn al aangesloten bij Fijn je te zien. Ook Westvoorne krijgt dit voorjaar dit interactieve platform. Bewoners, organisaties en bedrijven leren elkaar zodoende op een leuke en ongedwongen manier kennen. Online worden activiteiten kenbaar gemaakt, maar inwoners ontmoeten elkaar via het digitale juist ook in levenden lijve.

Wat er al in de buurt allemaal gebeurt wordt via het platform meer zichtbaar en benut. Er kunnen nieuwe verbindingen en initiatieven ontstaan. Speciale buurtverbinders stimuleren en verbinden buurtbewoners en organisaties om mee te doen met het online dorpsplein, helpen bij het gebruik en houden een oogje in het zeil. Er wordt op de bestaande website van Fijn je te zien een subpagina voor Westvoorne gemaakt. Ook komt een inwonersavond en buurtverbinders krijgen een training.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws