Afbeelding

Recordopbrengst voor WIK met Grote Clubactie

Actueel 122 keer gelezen

Oostvoorne - Leden van Gymnastiekvereniging WIK haalden voor hun vereniging met de lotenverkoop van de Grote Clubactie een recordbedrag van € 973 op. De afgelopen maanden zijn leden langs de deuren gegaan om loten te verkopen om inkomsten op te halen voor hun club.

'Met de inzet van leden en vrijwilligers hebben we dit jaar € 973 op kunnen halen,'zegt WIK-voorzitter Cor Droogers. 'De betrokkenheid van de leden is enorm groot, dat bewijst de inzet voor de Grote Clubactie. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord. We zijn erg trots op deze opbrengst. Hierdoor kunnen wij nieuwe toestellen aanschaffen. Ook zijn wij als vereniging erg dankbaar voor alle steun die wij van de lotenkopers gekregen hebben! De leden, die meer dan 20 loten hebben verkocht kregen waardebonnen van onze bond en de drie beste verkopers werden gehuldigd en ontvingen van WIK mooie cadeaubonnen.'

Trekkingsuitslag
Een lot geeft kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie was december vorig jaar. Met de Grote Clubactie genereren verenigingen extra inkomsten. In totaal zijn dit jaar ruim 2,9 miljoen loten verkocht, goed voor een bruto totaalopbrengst van 8,7 miljoen euro. De trekkingsuitslag is te bekijken op clubactie.nl.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws