Afbeelding
Foto: VVD

VVD verder op wijkexpeditie in Schenkel

Politiek 141 keer gelezen

Spijkenisse - Iedere twee weken trekken vrijwilligers van de Nissewaardse VVD samen met fractie, bestuur en wethouder de wijken en kernen van Nissewaard in. De VVD-ers gaan het gesprek aan met de inwoners over wat hen bezig houdt, in de directe woonomgeving en daarbuiten. Dit zogenaamde canvassen levert een schat aan informatie op die de Gemeenteraadsfractie kan gebruiken bij haar werk op het stadhuis.

Afgelopen zaterdag was de VVD in de wijk De Schenkel in Spijkenisse; begin 2018 bezocht de Nissewaardse VVD een ander deel van de wijk.

Schenkel, gebouwd in de jaren negentig, heeft veel inwoners die er vanaf het begin af aan woonachtig zijn. Dit zegt iets over de mate van woonplezier. Wel werden zaken benoemd die te maken hebben met de leeftijd van de wijk, zoals parkeerproblematiek en groenonderhoud. Niet direct acute problemen, maar regeren is vooruitzien, reden voor de Nissewaardse VVD om met deze input aan de slag te gaan.

Binnenkort zijn de vrijwilligers van de VVD in een andere buurt van Nissewaard te vinden om met u het gesprek aan te gaan. Mocht u in de tussentijd contact willen opnemen, dit kan via info@vvdnissewaard.nl.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws