Afbeelding

t Capproen met overwinning 2019 in

Actueel 119 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft het nieuwe jaar ingeluid met een klinkende 13-11 (5-6) overwinning tegen het hoger aangeslagen Sperwers. De Hellevoetse korfbalformatie heeft na vier nederlagen op rij de hatelijke nul weggewerkt en bovendien de rode lantaarn in de vierde klasse J overgedragen aan Nikantes.

'De groep heeft volgens afspraak goed verdedigd, het tempo uit de wedstrijd gehaald en het fijne was dat iedereen elkaar het vertrouwen gaf en de posities goed van elkaar werden overgenomen', complimenteerde coach Roy Vermaat zijn team niet alleen met het resultaat, maar ook met het uitgevoerde plan. 'De ploeg bleef na een 1-0 voorsprong (Brittany de Kruif, DR) doorknokken bij een 1-3 achterstand. We kwamen zelfs voor, maar het enige foutje bij 5-5 werd één minuut voor rust met de 5-6 afgestraft. Daarmee gingen we toch met een rot gevoel de kleedkamer in. Ik heb gezegd dat wij goed speelden en niets voor deze tegenstander onder hoefde te doen. Toen we op 9-7 kwamen sloegen we een gaatje naar 10-7 en hebben het uiteindelijk afgemaakt. Deze overwinning is een mooie opsteker.'

't Capproen: Dafne Poldervaart (46. Dianne Kuiper 3 keer), Sanne Hogendoorn, Nik Stolk (1 keer, 55. Jeroen Hogendoorn), Michael Hartensveld (1 keer); Color van der Perk (2 keer), Brittany de Kruif (2 keer), Glenn Nieuwpoort (3 keer, 50. Mark Kuiper 1 keer), Freek Sjouw.