Afbeelding
Foto: John de Pater

Chris Velthuizen is Poorter van het Jaar 2018!

Actueel 146 keer gelezen

Brielle - Elk jaar wordt op 10 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie en tevens de verjaardag van de 1 Aprilvereniging bekend gemaakt of en zo ja welk lid dat jaar wordt benoemd tot Poorter of Poorteres van het afgelopen jaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen donderdagavond in het stadhuis maakte burgemeester Gregor Rensen bekend dat die eer deze keer voor Chris Velthuizen is. Hij is de vertolker van burgemeester Nikker in het 1 april spel dat ieder jaar tijdens de 1 aprilviering wordt opgevoerd. Ook ontving hij de bij deze benoeming behorende medaille met inscriptie en het door de commissie getekende certificaat. 

Leden van de vereniging kunnen worden benoemd tot Poorter of Poorteres van het jaar. Voor deze titel kan een lid in aanmerking komen als hij/zij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging en is aangetoond dat hij/zij zich daadwerkelijk en aantoonbaar heeft onderscheiden door inzet voor en betrokkenheid bij de stad (gemeenschap) Brielle. Het gaat dan om de verdiensten over het verstreken kalenderjaar.

Fotografie: John de Pater

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws