Afbeelding

Reünie Witte school editie 2019

Actueel 480 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na het grote succes van de reünie van De Witte School in 2014, wordt over een kleine 5 maanden de volgende alweer gehouden.

Inmiddels is er het een en ander veranderd en is de organisatie officieel 'Stichting De Witte School' geworden met een 7-koppig bestuur die druk bezig is om de reünie te organiseren die op zaterdag 18 mei 2019 van 14.00 uur tot 20.00 uur gehouden zal worden.

Net als vier jaar geleden wordt er gebruik gemaakt van de locatie Scholengemeenschap Helinium. Voor de meeste reünisten een bekende locatie met voldoende parkeergelegenheid, een fietsenstalling en een bushalte voor de deur. De reünie is bestemd voor oud-leerlingen en leerkrachten die les hebben gekregen of gegeven in het gebouw op het Schoolplein1. Dan bedoelen we: op de kleuterschool, de OLS1 en de MULO.

Het inschrijven voor de reünie is vanaf nu mogelijk via www.stichting-de-witte-school.nl waar het inschrijfformulier te vinden is. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar: info@stichting-de-witte-school.nl of bel: 0181-755250.
Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws