Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hekkensluiter Helius verkeert in zwaar weer

Actueel 124 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius leken na de overwinning tegen Delta Sport weer hoop te hebben om twee plaatsen boven de fatale streep te komen, maar door derde achtereenvolgende cruciale wedstrijd tegen de rechtstreekse concurrent WPK/Westlandia in eigen huis nog wel met 23-33 (15-20) te verliezen is het in de tweede divisie B weer rode lantaarndrager.

'Het was niet best, hielden ons niet aan de afspraken, werden op snelheid afgetroefd', gaf coach John Geul hiermee aan dat zijn ploeg nagenoeg de hele wedstrijd achter de feiten heeft aangelopen. 'We zullen het lek boven moeten krijgen om uit deze benarde situatie moeten komen. Het is lastig en frustrerend tegelijk. Deze week gaan we praten om hieruit te komen. Natuurlijk is de competitie nog niet afgelopen, maar het zal zeker en vast heel zwaar worden.' De situatie onder aan de ranglijst is als volgt: Snelwiek (12-6), WPK/Westlandia (12-5). Delta Sport (12-4, 297-361), Helius (12-4 (283-351). Helius speelt zaterdagavond in Pijnacker tegen titelkandidaat Oliveo.

Helius: Laurens Luyendijk (Martijn Luyendijk); Nick Hovenkamp, Tijmen Bestebreurtje (3 keer), Bas van den Heuvel (5 keer), Joost Brouwer (4 keer), Jeremy Bekker (1 keer), Tom Hovenkamp (2 keer), Yorick Geul (5 keer), Taco van der Kooij (3 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws