Afbeelding

Nissewaard Lokaal in nieuw jasje

Politiek 132 keer gelezen

Nissewaard - Nissewaard Lokaal heeft per 1 januari 2019 een nieuw logo.

Met het logo wil de partij een nieuwe koers inslaan en de herkenbaarheid vergroten binnen de eigen gemeente. De uitgangspunten blijven uiteraard hetzelfde.

'Het oude logo miste herkenbaarheid en was op afstand slecht zichtbaar', vertelt voorzitter Koos Smeding van Nissewaard Lokaal. Dat merkten we met name rond de verkiezingen, nadat het oude logo niet goed leesbaar bleek te zijn op de verkiezingsposters.' Het nieuwe logo bestaat uit een groene N waarbij de verschillende rivieren de gemeente doorkruisen, aangevuld met de tekst Nissewaard Lokaal. 'Het is een eenvoudig logo dat veel herkenbaarheid uitstraalt', zegt Smeding. 'Het groen staat voor het vele groen en de natuur die wij hebben in onze gemeente, de golfjes voor het water in en rondom onze gemeente.'

De afgelopen maanden zijn de leden van Nissewaard Lokaal vooral druk achter de schermen bezig geweest. Vanaf deze maand zullen de fractieleden weer regelmatig te zien zijn in de verschillende kernen en Spijkenisse om het gesprek met de inwoners aan te gaan.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws