Glenn Stoffers is blij met de openingstreffer voor Vierpolders. (Foto: Wil van Balen).
Glenn Stoffers is blij met de openingstreffer voor Vierpolders. (Foto: Wil van Balen).

Vierpolders raakt achterop, Rockanje stunt bij Flakkee

Actueel 98 keer gelezen

Vierpolders/Middelharnis – Vierpolders speelde knap gelijk tegen Rhoon (2-2), maar raakte desondanks achterop bij de leidende ploegen in 3D. Rockanje boekte een verrasende 0-1 zege bij subtopper Flakkee.

OVV, dat won bij hekkensluiter Piershil, maakte zich twee punten los van Vierpolders en neemt nu alleen de vierde plaats op de ladder van de derde klasse D in.

Beter
'Het voetbal van Rhoon was beter,' aldus een reële trainer Paul Bestebreur na afloop van het duel aan de Coosenhoek in Vierpolders. 'Maar in de slotfase hadden we zelfs nog kansen om te winnen. Ik ben echter ook tevreden met een punt. Rhoon is echt een goede ploeg.' Glenn Stoffers was met 2 goals belangrijk voor Vierpolders. Stoffers tekende voor de 1-0 en nivelleerde na rust de score, toen de thuisclub inmiddels tegen een 1-2 achterstand aanhikte.

Gekaapt
'We hebben de punten in de laatste minuten gekaapt,' zag elftalleider Richard Venneker van Rockanje tijdens de uitbeurt van zijn ploeg bij Flakkee in Middelharnis. 'Flakkee speelde het betere voetbal, maar op grond van onze strijdlust verdienden we deze zege.' Menno Schruijer scoorde voor Rockanje, dat de derde zege in deze competitie boekte en aansluiting hield met de middenmoot van de ranglijst in 4H.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws