Nick Baris in actie.
Nick Baris in actie. Foto: PR

Nederlands kampioenschap Kyokushin karate

Sport 256 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdag 1 december waren er 130 karateka's die meededen met het Nederlands kampioenschap Kyokushin karate in de prachtige Sporthal Maaswijk.

Karatevereniging Mu-Chin die het kampioenschap organiseerde van de opdracht van de IBK Kyokushin Nederland kijkt met tevredenheid terug op het evenement.   

De deelnemers, variërend in de leeftijd van 5 t/m 52 jaar, gingen met elkaar de strijd aan in de disciplines Kata en Kumite. Tussendoor waren er diverse verschillende demonstraties te zien. Giovanni Cranen (7 jaar) opende met een prachtige sprong door een papieren wand het sportieve toernooi. Met een dergelijk evenement komt de vereniging, die onlangs van de gemeente Nissewaard de High Five erkenning mocht ontvangen, tegemoet aan de in dit project genoemde punten. Met o.a. werken aan de fysieke en mentale ontwikkeling van de deelnemers, talent ontwikkeling, normen en waarden.

Een aantal talenten uit Nissewaard wist prachtige prijzen te behalen. Lisa van Deenen, 1ste plaats, Nick Baris, 1ste plaats, Alec en Zoë van Westenbrugge  3e en 1e plaats, Virginia Rietstra, 2e plaats, Birgil Kar, 3e plaats.

De vereniging bedankt haar vele vrijwilligers en de beheerders van de sporthal voor de fijne samenwerking. Volgend jaar weer!
 

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws