Vincent Bieling scoorde weer voor Vierpolders en was een van de weinigen die zijn niveau haalde (Archieffoto: Wil van Balen)
Vincent Bieling scoorde weer voor Vierpolders en was een van de weinigen die zijn niveau haalde (Archieffoto: Wil van Balen)

Vierpolders zakt op de ladder na derde nederlaag op rij

Actueel 112 keer gelezen

's Gravendeel – Vierpolders leed op bezoek bij 's Gravendeel de derde nederlaag op rij en haakte voorlopig af bij koploper FC Binnenmaas dat maar blijft winnen. Niet zozeer het verlies op zich, als wel de manier waarop, ergerde de gedreven trainer Paul Bestebreur, die na afloop constateerde dat een deel van zijn ploeg niet had gebracht, wat gebracht had moeten worden.

'Als ik zeg dat Patrick Scheerhoorn in zijn invalbeurt van een half uur meer heeft laten zien dan zijn voorganger in het uur daarvoor,' aldus Bestebreur na afloop, 'dan mag het duidelijk zijn dat niet iedereen in onze ploeg vandaag bij de les was. Verliezen kan altijd, maar hard werken kan je als ploeg ook altijd. Van bepaalde spelers verwacht ik dat ze zichzelf en de ploeg over het dode punt te helpen als het niet loopt. Dat zag ik tegen 's Gravendeel helaas niet en die ploeg deed daar zijn voordeel mee. Ze waren echt niet zoveel beter dan wij, maar zijn nu wel over ons heen gekomen op de ranglijst.'

Pittig
'We moeten nog minstens vier punten pakken uit de komende drie duels, als we met een vertrouwen de winterstop in willen gaan,' aldus Bestebreur. 'Dus we moeten tegen Rhoon, Rijnmond Hoogvliet Sport en De Jonge Spartaan aan de bak.'

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws