Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Verbluffend goed Nieuwenhoorn droogt Sparta af

Actueel 151 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft de domper tegen Alexandria '66 op verbluffende wijze recht gezet tegen Sparta. De zwart witten veegden op het sportpark aan de Rijksstraatweg met 4-1 (1-0) de vloer aan met de Rotterdammers en bezetten in de tweede klasse D de derde plaats op vijf punten van koploper Neptunus/Schiebroek.

'We hebben met verzorgd voetbal en mooie goals de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld', stelde trainer Ron van den Berg. 'We hebben daarmee de domper tegen Alexandria weggepoetst. Die wedstrijd hadden we moeten winnen, maar nadat die keeper de strafschop (Melvin Winterberg, DR) had gestopt, kregen we met zijn uittrap meteen de gelijkmaker om de oren. In plaats van 0-2 werd het 1-1. Maar goed, Sparta is een club dat wil voetballen en daar hebben wij met goede aanvallen uitstekend in mee gedaan.' Brandon Nooitmeer bracht de ruststand op 1-0 waarna Dimitri Gomes Almeida en Melvin Winterberg (2 keer) de eindstand bepaalden op 4-1. De selectie van Ron van den Berg en John Lopes Cruz begint met de terugkeer van Coen Speelman, Alex Semedo en Erikson Santos Oliveira weer aardig op orde te komen. Nieuwenhoorn wacht zaterdag in Vlaardingen een warm onthaal bij CWO.

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Mike van de Ruit, Daniel Dijksman, Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Jeremy Hubregtse, Brandon Nooitmeer (78. Tim van der Lijn), Danique Wolters; Sevket Kasaroglu, Melvin Winterberg, Dimitri Gomes Almeida.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws