Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
video

Hekelingen ontvangt snelle Sint

Actueel 221 keer gelezen

Hekelingen - In Hekelingen verzamelden zich gistermiddag rond kwart voor drie tientallen kinderen, waarvan een groot aantal in Sint- of Pietenpak, in gespannen afwachting op Sinterklaas. De stemming zat er al goed in, omdat een aantal Pieten eerder arriveerden dan de goedheiligman zelf en zij de kinderen trakteerden op strooigoed. Ook spoorden de Pieten hen aan, om vooral hard te zingen, met de fanfare mee, zodat de Sint hen goed kon horen. Dan zou hij in ieder geval niet verdwalen.

Dat is gelukkig niet gebeurd, want om stipt drie uur arriveerde Sinterklaas bij de muziektent in een speedboot die achter een auto hing, om vervolgens officieel te worden welkom geheten door wethouders Wouter Struijk en Leon Soeterboek 'in het mooiste dorp van Nissewaard', aldus Wouter Struijk.

Hierna ging iedereen met de Sint voorop in optocht naar het dorpshuis. Kinderen die dat wilden, konden Sinterklaas hier een handje geven, of een mooie zelfgemaakte tekening. De Pieten hielden de stemming er hier ook goed in, door caperiolen uit te halen en veel strooigoed uit te delen.

Peter Heine was erbij en maakte de volgende impressie:

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws