Afbeelding
Foto: Teun Kweekel

Brandweer redt Sinterklaasintocht Zuidland

Actueel 404 keer gelezen

Zuidland – Heel veel kinderen stonden gistermiddag al vroeg bij de muziektent op de Ring te wachten op de komst van Sinterklaas. De Goedheiligman werd ditmaal door een brandweerauto met sirene naar Zuidland gebracht.

Ruim op tijd vertrok hij aanvankelijk per boot naar het dorp. 'Maar de brug in Spijkenisse bleef weer eens hangen, zodat de pakjesboot niet verder kon. Gelukkig bood de brandweer uitkomst en kon ik toch nog op tijd in Zuidland zijn', sprak hij wethouder Soeterboek die hem op de muziektent welkom heette toe.

Onder begeleiding van muziek van de Pietenband werden na Sints aankomst eerst een heleboel liedjes gezongen, gedanst en een Pieten polonaise gelopen. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd waarvoor Sinterklaas de hulp inriep van de wethouder. Ondertussen schudde de Goedheiligman de handen van bijna alle aanwezige kinderen die bovendien door de Pieten werden voorzien van pepernoten en andere lekkernij. Ook brachten Sint, Pieten en de Pietenband later die middag nog en bezoek aan winkelcentrum Slandshof om daar het winkelend publiek te begroeten.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws