De dames van Spivo moesten zaterdag haar meerdere erkennen in koploper Wik Groot Ammers, 1-3.
De dames van Spivo moesten zaterdag haar meerdere erkennen in koploper Wik Groot Ammers, 1-3. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo trekken het niet tegen koploper

Sport 103 keer gelezen

Spijkenisse – De volleybalsters van Spivo hebben zaterdag een nederlaag moeten incasseren. In sporthal Den Oert kwam koploper Wik Groot Ammers op bezoek. De gasten waren te sterk met 1-3.

Vooral in de eerste twee sets kwam Spivo op een grote achterstand te staan. Nadat de dames uit Spijkenisse een set nipt hadden gewonnen, ging het wat beter. De setstanden waren 12-25, 9-25, 25-23 en 19-25.

Verwacht
De zege van de ploeg uit Groot Ammers was wel verwacht, maar hoe die tot stand kwam niet. 'Ik had gewoon meer verwacht van mijn ploeg. Je weet dat het lastig is tegen de koploper, maar met name in de blokkering zat het bij ons niet goed. Zij hadden dusdanig veel kwaliteiten dat ze hier uitstekend mee om wisten te gaan. Goed vond ik dat op het moment zij even iets minder zijn, wij er direct stonden, ook al waren er toen ook nog fouten', verklaarde Lennart Mijnans na de nederlaag.

Blessures
De ploeg uit Spijkenisse kampt ook nog met twee zware blessures voor Maaike Mars en Lyllou de Koning. 'Dat merk je wel. De wissel mogelijkheden zijn hierdoor ook veel minder. Die dames zijn we overigens voorlopig nog kwijt, dus ook de komende wedstrijden zullen we hier nog mee te maken hebben'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws