Nieuwenhoorn kreeg zaterdag Kethel Spaland op bezoek en scoorde pas in de slotminuut de gelijkmaker,  1-1. Fotografie: Theo van Kralingen
Nieuwenhoorn kreeg zaterdag Kethel Spaland op bezoek en scoorde pas in de slotminuut de gelijkmaker, 1-1. Fotografie: Theo van Kralingen Foto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn moet punten delen met Kethel Spaland

Actueel 112 keer gelezen

Nieuwenhoorn – Nieuwenhoorn heeft zaterdag niet kunnen winnen in het duel met Kethel Spaland. De ploeg van Ron van de Berg kwam tegen de hekkensluiter in de tweede klasse D nog maar net tot 1-1 (0-1).

Nadat Nieuwenhoorn in het hele duel had achter gestaan was het Jeffrey Burger die toch nog een punt redde voor de formatie uit onze Gemeente. Direct daarna volgde het eindsignaal, waardoor er meer niet in zat voor de Hellevoeters.

Beter
'Ik denk dat wij beter waren in dit duel. We hebben hele grote kansen gekregen, maar die hebben we ook niet weten te benutten. We gingen echt vol op de aanval hoe meer het einde in zicht was. We speelden met vier spitsen in de slotminuten. We kwamen drie keer alleen voor de keeper en scoren en dan pak je toch nog op het allerlaatste moment een punt, daar moet je dan gelukkig mee zijn', gaftrainer Ron van de Berg na de puntendeling aan.

Beker
Nieuwenhoorn staat op de vierde plaats in de tweede klasse D met vijf punten achterstand op koploper Neptunus Schiebroek. Zaterdag wacht het bekerduel met derdeklasser 's-Gravendeel. 'Wij hebben geen ploeg die iedereen van de mat tik, dus moeten we er niet te licht over denken', is de visie van de coach.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws