Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Slandshof viert 20 jarig bestaan met 20 winnaars

Actueel 309 keer gelezen

Zuidland - Groot feest zaterdag in Slandshof. Het winkelcentrum vierde het 20-jarig bestaan met live muziekoptredens, kinderactiviteiten en leuke aanbiedingen.

Huis aan huis waren in Zuidland, Simonshaven, Biert en het buitengebied ruim 3000 tassen verdeeld met een boekje over de geschiedenis van het winkelcentrum. Een winkelcentrum dat 20 jaar geleden startte met zes ondernemers; thans zijn er tien ondernemers gevestigd in Slandshof.

Na al die tijd was het wel weer tijd voor een opknapbeurt. Met nieuwe verlichting, een nieuw kleurtje en mooie foto's aan de wanden voldoet het winkelcentrum weer aan de eisen van deze tijd. Naast een winkelfunctie heeft Slandshof ook een sociale functie, zo gaf wethouder Soeterboek te kennen in zijn welkomstwoord. Even een praatje maken is belangrijk. 'Mensen moeten meer voor elkaar gaan betekenen', zo zei de wethouder. 'Daarnaast is het belangrijk om niet alleen bij de grote winkels te kopen, maar ook bij de lokale winkeliers.'

In het al genoemde boekje, zag ook een formulier waarmee een gevulde tas met producten van de winkels in Slandshof te winnen was. Wethouder Soeterboek trok de winnaars van deze tas, waarvan er slechts twee bij de trekking aanwezig waren.

De winnaars zijn:
Pietje Zevenbergen
Jeanine van Rixvoort
Anne Roosendaal
M. van Meggelen
A. Louwe
Sandra Koole
B. de Groot
J. van Meggelen
Elma Luchtenburg
dhr/mw. Van de Bogaart
Elly Ruighaver
Hera Zoeteman
Gerda Buitenbach
L.H. de Snaaijer
L. Bevaart
A Roest
dhr./mw. Molengraaf
Bianca van Bijsterveld
J. Sjouw
Anneke Warning
 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws