HC Voorne kent geen probleem met Prinsenbeek

Actueel 316 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben gedaan wat zij moesten doen, winnen van het nog puntloze Prinsenbeek. De formatie van Tim Hokke versloeg de club uit Brabant met 4-1 (1-1).

'We waren zwaar de bovenliggende partij, hebben bijna de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander gespeeld', gaf de coach van HC Voorne de overmacht van zijn jonge team aan. 'Zij kwamen één keer in de cirkel, maar het was wel raak. We moesten dus wel in de achtervolging, maar na de 1-1 bij rust zijn we in de tweede helft over Prinsenbeek heen gelopen. We moeten gewoon de wedstrijden winnen, die we kunnen winnen, dan hoef je ook niet met de spanning in je lijf naar beneden te kijken', aldus Hokke. Anne Kerklaan (tip-in), Jaimy Hoogerwaard (sc) en Joleyne de Bruijne (velddoelpunt en een strafbal) bogen de 0-1 achterstand om in een 4-1 overwinning. HC Voorne brengt zondag een bezoek aan Ommoord.
HC Voorne selectie: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Amber Moerland, Emilie Grauss, Emma Westerhof; Floor van Heukelen, Suzanne Ravenschlag, Rachel van den Bos; Joleyne de Bruijne, Merel Geilvoet, Jaimy Hoogerwaard, Anne Kerklaan, Liz van den Wollenberg, Joy van Balen en May-Brit Bijl.