Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Helius komt net tekort tegen ervaren Quintus

Actueel 107 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben in De Fazant met de 21-24 (9-11) nederlaag tegen Quintus 3 uit het Westlandse Kwintsheul voor de derde keer op rij verloren. De promovendus bezet in de tweede divisie D de gedeelde negende plaats.


'Het was een mooie pot handbal waarin de mannen hard hebben gewerkt, maar de beloning in de afwerking is uitgebleven', wilde coach John Geul niet panikeren na een nieuwe nederlaag. 'We hebben in vergelijking tot de wedstrijd tegen Witte Ster stukken beter gespeeld. We kwamen na de rust zelfs terug tot op één punt van Quintus, maar toen schoot de schutter van Quintus drie keer achtereen raak en zijn we die klap niet meer te boven gekomen. Gelukkig zijn er weer een aantal spelers hersteld van blessures, wordt de bank weer wat breder. Maar het is een feit, we zullen in deze zware afdeling elke week top moeten zijn om tot een goede prestatie te komen.' Helius wacht aanstaande zondag in de Haagse Hellashal wederom een zware, doch geenszins onmogelijke klus tegen Hellas 3.
Helius: Laurens Luyendijk (40. Martijn Luyendijk); Yorick Geul (3 keer), Nick Matthijs, Joost Brouwer (2 keer), Daan Struik (5 keer), Yannick Zwaan (4 keer), Nick Hovenkamp (2 keer). Tom Hovenkamp (1 keer), Taco van der Kooij (1 keer), Rijnoud Bestebreurtje, Tijmen Bestebreurtje.(3 keer) en Maiky van Zanten.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws