Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeyers HC Voorne verspelen 2-0 voorsprong

Actueel 226 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne zijn op het sportpark Boerseweg niet verder gekomen dan een 2-2 (1-0) gelijkspel tegen medemiddenmoter Pijnacker.


'Ik had tegen het wat hoger ingeschatte Pijnacker vooraf vrede met een punt', maar achteraf heb ik met de deling weliswaar een positief, maar wrang gevoel', doelde coach Gidius Lankhof over de dubieuze beslissingen van de scheidsrechter, die een discutabele strafbal tegen gaf en vooraf aan de gelijkmaker liefst drie onbestrafte overtredingen van de tegenstander over het hoofd zag. 'Door die beslissingen verspeelden we een 2-0 voorsprong. We hebben na de 2-2 via Dejan Willems en Ian van den Dool nog wel mogelijkheden gehad om de overwinning over de streep te trekken, maar over het geheel voelt het gelijkspel een beetje als verlies.' Glenn Rosenquist en Joost van Gorsel scoorden voor de Hellevoeters. Het door blessures gehavende HC neemt in de tweede klasse de negende plaats in, ruimschoots verwijderd van de twee hekkensluiters Drunen en Waddinxveen. HC Voorne wacht zondag de uitbeurt bij Ommoord.
HC Voorne: Arie Akbari, Mika Philipsen, Dyon van den Berg, Stan Levels, Dejan Willems; Django de Jong, Robbert Felling, Lucas Waardenburg; Rick Kroes, Joost van Gorsel, Glenn Rosenquist. Ian van den Dool en veteraan Michiel Troe kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws