Abbenbroek verloor zaterdag met een klein verschil, 2-1, haar wedstrijd bij Zwartewaal. Foto: Wil van Balen

Abbenbroek vergeet de kansen af te maken

Sport 158 keer gelezen

Zwartewaal – Abbenbroek heeft de tweede wedstrijd van de competitie niet kunnen winnen. De ploeg van Jaco Verhoev ging met 2-1 (1-1) onderuit bij Zwartewaal. Na het gelijke spel van vorige week staat de ploeg nu op de elfde plaats in 4H.

Het was Patrick van Dis die Abbenbroek op 0-1 wist te zetten. Echter nog voor de thee was het Ramon de la Haye die de gelijkmaker wist te scoren. De winst voor Zwartewaal werd gescoord door Mike Timmers.

Gelijk opgaand
Beide oefenmeesters waren het na afloop eens dat het een gelijkopgaand duel was. 'Je komt voor en dan toch wordt het nog gelijk voor rust. Na rust waren er over en weer kansen. Ik denk dat de gelukkigste gewonnen heeft. Die winnende komt een kwartier voor tijd en dan krijg je kansen maar die gaan er niet in. We hadden een gelijkspel verdiend. We misten drie man en daardoor stonden er drie jongens van zeventien jaar die het prima deden. Het is hartstikke zonde', verklaarde Verhoev na afloop. 'Voor ons was het echt een zware pot. We hebben het eruit kunnen halen, maar het was een gelijkopgaande strijd', gaf Ron Klein aan namens de thuisploeg. Zaterdag speelt Abbenbroek tegen Flakkee.