Zuidland wist zaterdag tijdens de competitie opening bij Nieuwenhoorn niet tot een overwinning te komen.
Zuidland wist zaterdag tijdens de competitie opening bij Nieuwenhoorn niet tot een overwinning te komen. Foto: Theo van Kralingen

Zuidland start competitie met nederlaag bij Nieuwenhoorn

Sport 215 keer gelezen

Nieuwenhoorn – De ouverture van de competitie is niet goed verlopen voor Zuidland. De ploeg van Peter den Haan ging op het sportpark aan de Rijksstraatweg met 2-0 (1-0) onderuit.

Voor de Hellevoeters scoorden Daniël Dijksman en Melvin Winterberg. Het was met de start, na een redelijke voorbereiding voor Zuidland een tegenvaller dat de ploeg op de eerste dag van de competitie niet thuis gaf.

Matig
Trainer Peter den Haan kon dan ook niet tevreden zijn. 'Het was een hele matige pot. Zuidland heeft niet echt een uitgespeelde kans gehad. We hebben ook niet goed gedekt. Daardoor kon Nieuwenhoorn op 1-0 komen. Ik vond het best teleurstellend. Ik zag ook een Nieuwenhoorn dat niet heel erg goed was. Wij hebben een slechte pot gespeeld. Het vertrouwen was na de voorbereiding goed, en we hebben pas een duel gespeeld'.

Blessure
Bij Zuidland moest er worden aangetreden zonder Robin van Buuren. 'Robin raakte geblesseerd op de training van donderdag. Het is een hamstringblessure. Ik denk dat het meevalt. Ik hoop dat hij volgende week weer inzetbaar is. Zijn vervanger Sven Versprille viel namelijk ook uit', zei De Haan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws