Charlene Tielemans probeert haar tegenstanders te ontlopen in het duel van HV Spijkenisse met HDS.
Charlene Tielemans probeert haar tegenstanders te ontlopen in het duel van HV Spijkenisse met HDS. Foto: Peter de Jong

Hockeysters komen tegen HDS niet verder dan een punt

Sport 238 keer gelezen

Spijkenisse – De hockeysters van HV Spijkenisse hebben zondag het vierde punt van de nog prille competitie behaald. De ploeg van Harry van de Brink kwam op het eigen sportpark Groenewoud niet verder dan 1-1 (1-0).

Voor rust was een duel dat alle kanten op ging, maar de ploeg kon wel op voorsprong komen dankzij een treffer van de stick van Isa Beker. Na rust ging het lange tijd prima voor het team uit Spijkenisse, maar zakte het daarna wat in en toen konden de gasten alsnog gelijk maken.

Rommelig
'Het was vooral in de eerste helft een heel erg rommelig duel. Daar is in de rust ook over gesproken en ik moet zeggen dat ik het vanaf de kant een goede start van de tweede helft vond. We hadden het goed opgepakt. Later zakte het toch wat in en daar heeft HDS van kunnen profiteren', zei de geblesseerde Jamie Zeegers na afloop.

Opstartproblemen
Toch is men niet ontevreden over de start. 'We begonnen tegen een mindere tegenstander die geen wissels had met een 8-0 zege. We spelen ook een hele nieuwe stijl. Dat is nog wennen. Onze groep is jong, maar na een goede voorbereiding weet ik zeker dat het goed komt', besluit Zeegers die wegens een enkelblessure deze competitie nog niet inzetbaar was. HV Spijkenisse speelt komende zondag het duel bij Bleiswijk.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws