Volgend jaar is er gelukkig weer een bevrijdingsfestival in Brielle!
Volgend jaar is er gelukkig weer een bevrijdingsfestival in Brielle!

Wederom bevrijdingsfestival Brielle in 2019!

Actueel 359 keer gelezen

Brielle - Nadat stichting Bevrijdingsfestival Brielle de editie 2018 heeft moeten afgelasten is er in de afgelopen maanden achter de schermen veel gebeurd. Na de teleurstelling te hebben verwerkt, hebben er intensieve gesprekken plaatsgevonden tussen de gemeente Brielle, stichting Bevrijdingsfestival Brielle en politie/korpscheftaken van regio Rotterdam.

De politie/korpscheftaken regio Rotterdam betreurde het ook zeer dat de organisatie geen andere uitweg zag dan het afgelasten van dit mooie evenement en met elkaar is gekeken naar oplossingen zodat er in 2019 wederom een bevrijdingsfestival georganiseerd kan worden.

Het resultaat van de gevoerde gesprekken is dat er genoeg vertrouwen in elkaar is om de voorbereidingen voor het Bevrijdingsfestival Brielle op te starten, hetgeen ook al in werking is gezet.

Noteer het weekend van 2 t/m 6 mei alvast in uw agenda, zodat u niets hoeft te missen. De organisatie zal er alles aan doen om voor u als bezoeker/deelnemer weer een mooi programma samen te stellen.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws