Afbeelding
Theo van Kralingen

HC Voorne maakt misstap tegen Rapide

Actueel 237 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben de eerste thuiswedstrijd tegen Rapide met 0-2 (0-1) verloren. 'We hebben niet slecht gespeeld, waren technisch de betere ploeg, maar wij waren niet tegen het fysieke spel van Rapide opgewassen', beschreef coach Tim Hokke de nederlaag tegen de Zeeuwsen.

'Rapide heeft zelfs geen uitgespeelde kansen gehad, terwijl wij wel enkele goede mogelijkheden kregen. Wij kwamen voor rust door een strafcorner met 0-1 achter en in de tweede helft schoten zij een strafbal binnen. We begonnen de tweede helft goed, probeerden met onze vaardigheid om de duels heen te spelen, maar na de ongelukkige strafbal was het over. We hebben een jonge ploeg, die zich nog moet wapenen tegen dit soort fysieke tegenstanders. Maar daar wordt aan gewerkt.'
HC Voorne selectie: Brit Witmer, Sterre Jansen, Amber Moerland, Emilie Grauss, Emma Westerhof; Jaimy Hoogerwaard, Myke Grijzenhout, Suzanne Ravenschlag, Floor van Heukelen; Evi van Gastel, Joleyne de Bruijne. Anne Kerklaan, Joy van Balen, Lis van den Wollenberg, Merel Geilvoet en May-Brit Bijl kwamen in actie.