Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

OHVV na nederlaag uitgebekerd

Actueel 245 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV kan zich richten op de competitie nu het voor de districtsbeker middels een 1-4 (1-1) nederlaag werd uitgeschakeld door derdeklasser Alphen.
'We hadden niets meer te winnen waardoor ik een aantal spelers wat rust heb gegeven en anderen mannen wat meer speelruimte', verklaarde trainer Mitchel van Gastel.

Zo bleven de kersverse vader van een dochter Dennis Bredius, de licht geblesseerde Shifa Steehouwer, de geschorste Kees-Jan Nobel, Jim Baks, Thomas Biesheuvel en Anthonie Peskens aan de kant. 'Alphen was wat scherper, wij slordig aan de bal. We kwamen halverwege de eerste helft wat beter in ons spel en namen in die fase een verdiende voorsprong (doelpunt Arie Bravenboer, DR) en door een foutjes kwamen zij op 1-1. We kwamen goed uit de kleedkamer, maar toen zij door die snelle buitenspeler op 1-2 kwamen en de 1-3 er gelijk overheen viel, was het over.' Mitchel van Gastel liet weten klaar te zijn voor de competitie. 'Op enkele kleine pijntjes na is de selectie fit voor zondag thuis tegen WCR.'
OHVV: Melvin Vlietstra; Dylan Biesheuvel (55. Mitco Milojevic), Robin Bredius, Dane Oost, Aron van der Steen (65. Johan van der Ham); Pablo Nunez, Slavisa Milojevic, Chris Peters; David Keijzerwaard; Mathijs Keijzerwaard, Arie Bravenboer.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://www.groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws