Boris de Puij scoorde zondag twee keer in het met 7-1 gewonnen duel van HV Spijkenisse tegen Rapide.
Boris de Puij scoorde zondag twee keer in het met 7-1 gewonnen duel van HV Spijkenisse tegen Rapide. Foto: Peter de Jong

Hockeyers pakken uit met ruime zege op Rapide

Sport 142 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse hebben de eerste zege van de competitie te pakken. De ploeg van Bastiaan Vietor had zondag totaal geen moeite met Rapide, die met 7-1 (2-1)werd opgerold.

Twee man van Spijkenisse wisten het doel van de tegenstander twee keer te vinden, Boris de Puij en Mitchell Veelo. De overige treffers voor de ploeg uit Spijkenisse kwamen op naam van Hugo Geurts, Rens Kooy en Luuk van der Heiden.

Overheen
Na afloop was de coach van de Spijkenisers een tevreden man. 'Voor rust hebben we een soort generale repetitie gehad. Toen lag het nog bij elkaar. We testen een nieuw systeem de laatste weken en dat pakte wel heel erg goed uit. Dat is goed om te zien. Zij hebben in heel het duel slechts één kans gehad en die zat er in', begon Vietor zijn verhaal.

Op schot
Na de rust ging het gemakkelijker. 'We hebben dat systeem door kunnen zetten en zijn er volledig overheen gegaan. Het was echt een heel erg eenzijdig potje na rust, want we hebben de gehele tweede helft gedomineerd', besloot Bastiaan Vietor zijn visie. Doelstelling is zo snel mogelijk terug te keren naar de derde klasse. Zondag is Goes de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws