Velen maakten van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met een van de disciplines binnen de atletiek. * Foto: Wil van Balen.
Velen maakten van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met een van de disciplines binnen de atletiek. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Voorne Atletiek viert jubileum op feestelijke wijze in Brielle

Actueel 133 keer gelezen

Brielle - Vanwege het 25 jarige jubileum van de vereniging en het 5 jarige bestaan van de atletiekbaan had Voorne Atletiek afgelopen zondag, 9 september, haar poorten geopend voor iedereen.

Een velen vonden hun weg naar het Geuzenpark, ruim 750 geïnteresseerden, genoten van heel verschillende sportieve activiteiten op en langs de atletiekbaan, en dit onder het genot van een hapje van een van de foodtrucks en een lekker muziekje van de live band.

Wethouder
Onder anderen de gewezen Brielse wethouder Wilbert Borgonjen, tegenwoordig werkzaam in de gemeente Westvoorne, woonde de officiële opening van het jubileumfeest bij.

Kennismaken
Veel bezoekers maakten vervolgens van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de vele verschillende disciplines die er binnen de atletiek beoefend kunnen worden. Dus gooiden velen hun eerste speer of trokken ze hun eerste echte sprint op de tartanbaan van het atletiekcomplex.

Interesse
Het bestuur van Voorne Atletiek bedankt alle bezoekers voor hun interesse in de vereniging, en tevens dank aan alle enthousiaste vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Foto: Wil van Balen 

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws