Er werden tot midden in de nacht scenes opgenomen (Foto: Jos Uijtdehaage)
Er werden tot midden in de nacht scenes opgenomen (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Badhotel decor van nieuwe Nederlandse speelfilm

Actueel 239 keer gelezen

Rockanje - In de brasserie en het zwembad van het Badhotel Rockanje vonden afgelopen zondag opnames plaats voor een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm, "Shit Happens".

Hierin spelen grote namen uit de Nederlandse filmwereld, zoals onder andere Jeroen Krabbé, Theo Maassen en Hadewych Minis.

Er werden tot midden in de nacht scenes opgenomen met Theo Massen, Hadewych Minis en Jelka van Houten. 's Nachts namen zij een zwembad scene op en vanwege het frisse weer was de temperatuur van het zwembadwater deze week alvast extra verhoogd met speciaal geplaatste ketels. Behalve een zwembadscene werd er ook een ontbijtscene opgenomen in de brasserie van het hotel.

Naast de bekende acteurs, maakten ook enkele medewerkers van het Badhotel hun filmdebuut als figurant.

In de film moeten alle gezinsleden van de familie Liefhebber hun angsten, tekortkomingen en getroebleerde onderlinge relaties onder ogen zien, wanneer ze geconfronteerd worden met de keuze van hun autoritaire vader om zijn ziekte ruim een jaar voor hen te verzwijgen. De regie is in handen van Anna van der Heide. Distributeur September Film brengt de film in het najaar van 2019 uit in de bioscoop.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws