Het collectantenteam van Lida Stoof (vierde van links achterste rij) zet zich al jaren in voor de Nierstichting en komt volgende week weer langs de deur. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Het collectantenteam van Lida Stoof (vierde van links achterste rij) zet zich al jaren in voor de Nierstichting en komt volgende week weer langs de deur. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: JosUijtdehaage

Collectanten Nierstichting gehuldigd aan vooravond collecteweek

Actueel 405 keer gelezen

Rockanje – Aan de vooravond van de nationale collecteweek voor de Nierstichting, die van 17 tot en met 22 september wordt gehouden, werd vorige week donderdag een aantal trouwe collectanten in museum De Duinhuisjes in Rockanje in het zonnetje gezet.

Wegens ziekte van de afgevaardigde van de Nierstichting nam coördinatrice voor Oostvoorne en Tinte, Lida Stoof, de honneurs waar. Ze huldigde maar liefst 17 collectanten voor het collectewerk dat ze in sommige gevallen al wel dertig (30!) jaar voor de stichting verrichten.

De volgende collectanten werden tijdens een officiële bijeenkomst in museum De Duinhuisjes onderscheiden: Mieke Roskam-Beukelman, Karin Kruysifix (beiden 30 jaar), Aafke Beukelman, Elly Zevenbergen (beiden 25 jaar), mevrouw Bakker, Jeannette Hoogstraten, Elly Stolk, Wim Stolk, Joke Naeyé, Corrie Rietdijk (allen 15 jaar), Helma Gorzeman, Len Holleman, mevrouw M van de Krogt (allen 10 jaar) en Inge van de Blink (5 jaar).

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws