Hekelingen werd zaterdag pas na rust wakker in het duel met het Hellevoetse FC Vlotbrug.
Hekelingen werd zaterdag pas na rust wakker in het duel met het Hellevoetse FC Vlotbrug. Foto: Peter de Jong

Hekelingen na rust pas wakker in duel met Vlotbrug

Sport 135 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft het in het eerste duel om de districtsbeker slechts één helft goed gedaan. De ploeg van Guy Duijm verloor het duel tegn regiogenoot FC Vlotbrug met 3-5 (0-3).

Voor de thee waren het de gasten uit Hellevoetsluis die trefzeker waren via Clint van de Veerdonk en twee keer Jordy Braber. Na de thee was het Oussamma Rhazi met de 0-4 en leek het gespeeld. Hekelingen veerde op en Rowan Jansen maakte de 1-4 en Sam Weeda de 2-4. Vervolgens legde Clint van de Veerdonk de 2-5 erin en wist Steven Lans de eindstand te bepalen op 3-5.

Hoop mis
Na afloop moest trainer Duijm erkennen dat het nog niet was zoals het moet zijn. 'We zien het ook als goede oefenwedstrijden. Er ging echter een hoop mis. Het was veel balverlies, een hoop persoonlijke fouten en een veel gretigere tegenstander, wat er voor zorgde dat we al 0-4 achter stonden. Dat was eigenlijk pas het moment dat we wakker werden', aldus Duijm

Terechte winnaar
'Zij werden wellicht ook wat laconieker, maar dan is het natuurlijk al veel te laat om het in te gaan halen. Ik kan niet anders concluderen dat Vlotbrug de terechte winnaar is van het duel', zei Guy Duijm na afloop. In het vervolg zijn GHVV'13 en HWD nog de tegenstanders van Hekelingen in de komende twee weekenden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws