Afbeelding
Foto: sc botlek

Bestuur SC Botlek op non-actief

Sport 175 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek moet op zoek naar een nieuw bestuur. Een vertrouwenskwestie binnen het bestuur van de derdeklasser uit Spijkenisse is de aanleiding van het aftreden van het dagelijks bestuur van de voetballers.

Dat het mis ging in het bestuur heeft voornamelijk te maken met het gebrek aan vertrouwen tussen de voorzitter van de club, Ron Frishert en secretaris Dennis van Looijen. De vacature van penningmeester was al vacant bij SC Botlek.

Wantrouwen
Voorzitter Ron Frishert is in het buitenland en wil volgende week pas inhoudelijk op de kwestie ingaan. Op de website meldt de club:  'Een onderling wantrouwen, met name tussen de voorzitter en de secretaris, heeft tot een onwerkbare situatie geleid. De afgelopen weken hebben meerdere bestuursleden aangegeven niet verder te willen gaan in een bestuur met deze samenstelling. Daarom is het in belang van S.C. Botlek dat de voorzitter zijn functie neerlegt en ter beschikking stelt aan de algemene ledenvergadering', aldus voorzitter Frishert op de website van SC Botlek.

Visie
Demissionair secretaris Dennis van Looijen onderschrijft dit. 'Ik heb een visie over hoe je de club bestuurt en de voorzitter heeft daar een andere kijk op. Dat kan. Er is geprobeerd om uit de impasse te komen, maar dat is mijns inzien niet gelukt, waardoor ik gezegd heb, dat ik ermee ga stoppen. Dat is het beste als je niet meer door één deur kunt', laat Dennis van Looijen los over de kwestie. Op 19 oktober heeft de club een Algemene Leden Vergadering uitgeschreven en dan hoopt men een nieuw bestuur te hebben gevonden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws