Een vernieuwde samenwerking.
Een vernieuwde samenwerking. Foto: foto: PR Voorne Putten Werkt

Voorne-Putten Werkt en Helvoet BV tekenen samenwerkingsovereenkomst

Actueel 297 keer gelezen

Spijkenisse- Dinsdag 10 juli werd op feestelijke wijze een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Voorne-Putten Werkt en Helvoet BV ondertekend.

Beide partijen hebben al eerder met elkaar samengewerkt, maar hebben nu een contract getekend voor de langere termijn. Patrick van Uitert, directeur Voorne-Putten Werkt is verheugd om samen te werken met een betrouwbare en sociaal betrokken partner als Helvoet BV. 'Als Voorne-Putten Werkt streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen en aan te gaan. Het is mooi om deze opdracht binnen de regio te kunnen realiseren.'

Helvoet BV is een fabrikant die onder andere biertapslangen produceert en assembleert. Deze slangen worden door medewerkers van Voorne-Putten Werkt verpakt. Roy Hartevelt, manager bij Helvoet BV vindt het van belang dat er samen wordt gewerkt met Voorne-Putten Werkt. 'De twee bedrijven bepalen samen wat het beste is, waarbij het stabiel aanleveren aan Voorne-Putten Werkt een grote wens is. Helvoet BV heeft hierop ingespeeld door de verkoopverwachting van de afnemer van de bierslangen te delen. Hierdoor ontstaat er een gebalanceerde goederenstroom zonder verrassingen voor beide partijen. De afspraken gaan onder andere over de voorraad, het aanleveren en verpakken van het materiaal en de eisen waaraan de verpakkingswerkzaamheden moet voldoen.

Voorne-Putten Werkt is een werkleerbedrijf met een poule van gemotiveerde medewerkers. Door het aangaan van lange termijn relaties probeert Voorne-Putten Werkt ook meer aan te sluiten op de ontwikkelbehoeften van medewerkers. 'Doordat het een groter en continu productieproces is, zijn er ook meer coördinerende taken nodig. Dit biedt weer kansen voor mensen die hier geschikt voor zijn en kunnen ze stap voor stap doorstromen naar een andere rol', aldus Van Uitert.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws