De bouw ging feestelijk van start.
De bouw ging feestelijk van start. Foto: Foto-OK.nl

Bouw Het Land 11 feestelijk van start

Actueel 362 keer gelezen

Spijkenisse – Gistermiddag gaven wethouders Martijn Hamerslag en Igor Bal het startsein voor de bouw van 30 woningen in de nieuwbouwwijk De Elementen. De 20 eengezinswoningen en 10 twee-onder-eenkappers die gebouwd gaan worden, maken deel uit van fase 11 in Het Land.   

Onder het toeziend oog van de kopers van de woning met bouwnummer 317, werd de laatste betonnen grondplaat van hun toekomstige huis op z'n plaats gelegd. Daarna mochten Arianne Koning en Marek Ilnicki op de zojuist gelegde vloerplaat de enorme met confetti gevulde ballon laten knallen. Dit huis aan de toekomstige Joris van Bodegomlaan wordt de eerste koopwoning van het stel dat nu nog in het Centrum huurt.

Veel van de toekomstige bewoners waren bij deze officiële aftrap van fase 11 aanwezig en maakten daarbij alvast kennis met hun toekomstige buren. Bouwer Dura Vermeer verwacht de woningen volgend jaar rond de zomer op te kunnen leveren. Tijdens de bouwperiode zullen er nog diverse kijk- en inmeetdagen voor de toekomstige bewoners worden gehouden.

De volgende fase (12) van Het Land is zowat uitverkocht. vorige week woensdag is de inschrijving voor fase 13 geopend. Hierin worden 40 woningen in vijf woningtypes gebouwd. Met fase 14 zal de bouw van Het Land worden voltooid. De twee laatste series woningen zullen worden gebouwd door Ballast Nedam.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws