Afbeelding
Foto: pr

40 Jarig jubileum Nicolien van der Ent

Actueel 283 keer gelezen

Brielle - Pedagogisch medewerkster Nicolien van der Ent werd afgelopen zaterdag 7 juli verrast door haar collega's van Kinderdagverblijf Watergeusje en Buitenschoolse opvang Roezemoez en Geuzenwout, onderdeel van Kinderopvang Humanitas, uit Brielle.

Nicolien vierde haar 40 jarig jubileum in de kinderopvang en gaat vanaf 31 augustus 2018 genieten van haar welverdiende pensioen. De kinderen laat ze niet geheel achter zich, want vanaf dat moment zal zij als oma meer tijd hebben voor haar kleinkinderen.

Als verrassing werd Nicolien thuis opgehaald en in een versierde Stint naar het Kinderdagverblijf aan het Gooteplein in Brielle gebracht. Daar werd ze opgewacht door al haar collega's met een heerlijke taarten en diverse cadeaus om de dag te starten.

Na het gebak begon het sportieve gedeelte met een fietstocht welke o.a. leidde via de walmolen 't Vliegend Hert op de vestingwal in Brielle naar de Kogeloven aan het Brielse Meer. Hier stonden o.a. touwtrekken en meer spelletjes op het programma en natuurlijk het beklimmen van de trappen van de Kogeloven zelf. Via het Kruiningergors ging de tocht naar het Zuid-Hollands Landschap waar de boel was versierd en er een grote picknick was opgesteld. Heerlijk genietend van de zon heeft een ieder zich hieraan tegoed gedaan en Nicolien genoot zichtbaar van dit alles.

Via Oostvoorne en de Tinte eindigde de route weer in Brielle bij het Kinderdagverblijf.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws