Bewoners van Bernissesteyn genoten van een heerlijke High Tea
Bewoners van Bernissesteyn genoten van een heerlijke High Tea Foto: Sporoptimistenclub VPR

Soroptimistclub VPR trakteert bewoners Bernissesteyn op High Tea

Actueel 175 keer gelezen

Zuidland - Gisteren trakteerden de dames van Soroptimistclub VPR de bewoners van woonzorgcentrum Bernissesteyn op een zeer geslaagde High Tea, spelletjes, verhaal en advocaatje met slagroom.

Schalen vol lekkere hapjes, vazen vol bloemen op vrolijk gedekte tafels stond de bewoners te wachten. Na een welkomstwoord deden ze zich te goed aan al dat lekkers en werd een verhaal voorgelezen van Mies Bouwman. Daarna werden er onder het genot van muziek en een advocaatje met slagroom spelletjes gedaan. Fanatiek gingen de bewoners aan de slag met rummikub, sjoelen, ganzenbord, domino, mens-erger-je-niet en memory. De winnaars viel een knuffelbeest ten deel. De bewoners genoten van de persoonlijke aandacht en gingen na een geweldige middag die zeker voor herhaling vatbaar is heel tevreden en dankbaar naar huis.

Soroptimistclub VPR zet zich in voor goede doelen dichtbij en ver weg. Naast fundraising initieert een speciale commissie binnen de club hulp in natura. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die het beste, optimum, nastreven. Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich met haar kennis en vaardigheden wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws