Afbeelding
Foto: PR

PENTA college CSG Bahûrim blij met ruim 93% geslaagden

Actueel 1.198 keer gelezen

Brielle - Woensdagavond 4 juli werden in het Brestheater tijdens een sfeervolle bijeenkomst de diploma's aan de geslaagde examenkandidaten van PENTA college CSG Bahûrim uitgereikt. Het totaal aantal geslaagde kandidaten was hoog, 55 van de 59 leerlingen behaalden uiteindelijk het felbegeerde diploma.

In zijn toespraak gaf directeur Holwerda aan tevreden te zijn met de behaalde resultaten en wenste hij de geslaagden veel succes bij hun vervolgstudies. Hij feliciteerde het team van Bahûrim met de hoge gemiddelde eindresultaten bij de diverse vakken en hij bedankte het personeel voor de onvermoeibare steun aan de examenkandidaten. Tevens benoemde hij de uitstekende contacten met de ouders en verzorgers. Die contacten waren altijd positief kritisch.

Jasmijn Tol ontving een diploma met de vermelding "Cum Laude". Zij behaalde vier achten en vier negens op haar eindlijst. Bovendien scoorde Jasmijn een 10 voor het centraal eindexamen wiskunde. Ze ontving een pen met gravure voor dit indrukwekkende resultaat. Rafaëla Harinck ontving een pen als blijk van waardering voor haar doorzettingsvermogen.

Tijdens een schitterende presentatie van de heer Weeda werden de leerlingen nog eens kritisch onder de loep genomen. De lachsalvo's, die telkens opklonken in de zaal, maakten duidelijk dat hij daarin prima slaagde.

Michelle Uitenbroek bedankte het team van Bahûrim door een zelfgemaakt gedicht voor te lezen namens de geslaagde leerlingen. De heer De Vree bedankte enkele leerlingen voor hun inzet voor het "planmatig" inrichten van de schoolkas via een gevatte speech. Tussen de bedrijven door werden de diploma's uitgereikt.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er na afloop nog lang nagesproken over vier (soms vijf) jaar Bahûrim. We wensen de leerlingen veel succes bij hun vervolgstudies.

De geslaagden zijn:

Lars Adriaanse, Eva van Beek, Thymo Beukelman, Lara Bos, Jordi Bosma, Max Bremer, Tim Dingemans, Eveline van den Doel, Danique van Drunen, Quinty Fase, Tessa Giele, Lisa van Gogh, Daan van Haesendonck, Yaël Hage, Jochem Hanemaaijer, Rafaëla Harinck, Ole van der Heiden, Cato van der Hoek, Toby van Hunen, Samuel Jongkoen, Jarie Klok, Lotus Klos, Lucas Koelemeijer, Aaron Lam, Amber van Liere, Gina Lodders, Floyd Luttje, Marleen Marrée, Niels van der Merwe, Thijs Moerman, Sanne Montenij, Ryan Monteny, Mitchel Mos, David Nieuwenhuizen, Tessa Niks, Rik Noordermeer, Ramon Quak, Djarno Roskam, Benno Ruizeveld, Mathilde Schikker, Madelief Schop, Fleur Sluijmer, Noah Spreij, Lorenzo Stuij van den Herik, Leeanneh Tanis, Jasmijn Tol, Michelle Uitenbroek, Lodewijk van Venetiën, Bob van Vuuren, Simon van Wageningen, Frank Weijerse, Anouk Wijn, Licrisha Willems, Jerry van der Zande en Floor Zoutewelle

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws