Afbeelding
Foto: PR

Game Time bij Connected Outdoor

Actueel 169 keer gelezen

Heenvliet - Op 1 september is het weer tijd voor Connected Outdoor aan de Meeldijk in Heenvliet. Het thema is dit keer Game Time.

De organisatie heeft het dit jaar nog groter aangepakt dan bij de vorige edities. Er komt aan de ene kant van de soos een Freestyle area, aan de andere kant een Raw area. 'Om dit voor elkaar te krijgen, zetten we op het tweede terras van de soos een alu-hal. De gemeente heeft strikte regels over het huisvesten van partybezoekers bij calamiteiten en daarom zetten we er een tent neer.' Door deze tent te plaatsen, kan ook direct het aantal bezoekers verhoogd worden. Er is dit jaar ruimte voor 550 bezoekers.

NIX18
Het feest is bestemd voor de jeugd vanaf 16 jaar. 'We willen graag de jeugd onder de 18 jaar die bij andere feesten buiten de boot valt ook iets bieden, maar daar vragen we wel iets voor terug', geeft de organisatie aan. Ook bij Connected Outdoor geldt namelijk NIX 18, oftewel jongeren onder de 18 jaar mogen geen alcohol bestellen of drinken. Iedereen moet bij de ingang zijn ID tonen. Ben je 18 jaar of ouder, dan krijg je een alcoholbandje. De organisatie doet dan ook een dringend verzoek om jongeren die nog geen 18 zijn om geen alcohol te drinken. 'Uiteraard letten onze medewerkers op of iemand die iets te drinken besteld een bandje om heeft of niet, maar als die meerdere consumpties haalt is controle moeilijk. Dus ben je 18+ en haal je wat te drinken voor je vriendengroep, neem dan geen biertje mee voor iemand onder de 18. Je verknalt het voor een hele groep jongeren.'

Line-up
De organisatie heeft grote namen weten te strikken voor de optredens. Zo kun je in de Freestyle area genieten van Panic vs The Viper, DJ Rob & MC Joe, Icha, Unknown Suspects, Philosopherz, Feest DJ John, Fruitpunch, Autcontrol en Host: MC Robs. In de Raw area bestaat de line-up uit Physika, Jack of Sound, Blacksmith, Untamed vs Hard Elementz, Maze, Jur Terreur. Host: MC Focus.

Sponsoring
Kaarten kosten € 20,00 maar daarvoor ben je wel van 16.00 tot 01.00 uur verzekerd van goede muziek. Mochten er nog kaarten over zijn, dan zijn die aan de deur te koop, maar dan betaal je wel meer. De organisatie wil het evenement voor iedereen betaalbaar houden en is daarom nog altijd op zoek naar sponsors. Dit jaar is er wel een nieuwe hoofdsponsor: Windpark Hartelbrug II.

Vrijwilligers
De hele organisatie is in handen van vrijwilligers. Zij kunnen echter nog wel wat handjes gebruiken en dan vooral op de dag zelf. 'We zoeken 18-plussers voor achter de bar, maar ook vrijwilligers voor allerlei andere taken.' Kijk voor meer informatie over het feest en kaartverkoop op de facebookpagina van Connected: www.facebook.com/voorneputtenconnected/

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws