Toine Bisscheroux was zondag de sterkste bij het open toernooi van De Hartel. Foto: Yvonne van Arnhem
Toine Bisscheroux was zondag de sterkste bij het open toernooi van De Hartel. Foto: Yvonne van Arnhem Foto: Alex Hordijk

Toine Bisscheroux de sterkste op Olijf Open bij De Hartel

Actueel 250 keer gelezen

Spijkenisse – Nadat de regionale tennissers vorige week in Zuidland aantraden, was er deze week het Restaurant Olijf Open toernooi bij LTV De Hartel. Aan de Voorweg in Spijkenisse Noord werd het toernooi onder prima omstandigheden afgewerkt.

De finale zondag in de hoogste categorie (HE4) bij de mannen ging tussen Toine Bisscheroux (E´68) en Julius den Arend (De Dalle). De winst ging in twee sets naar Toine Bisscheroux, 6-4 en 6-2. Bij de dames ging in DE4 de winst in poulevorm naar de als eerste geplaatste Iris van Bemmel (TV Holy), die alle partijen won.

Minder deelname
Net als veel toernooien werd er bij de Hartel veel in poulevorm gespeeld, wegens verminderde belangstelling. 'We merken een terugloop in het aantal aanmeldingen. Ik vind wel dat via wedstrijden.nl ons toernooi moeilijk is te vinden. Alleen zoeken op De Hartel, dan kom je er niet. Dat gaan wij ook aan de KNLTB doorgeven. We hadden dit jaar 152 inschrijvingen over alle categoriën. Dat zijn er zeker 50-60 minder dan bij de eerdere edities van ons toernooi. Dat vind ik wel opvallend. Tevens zien we ook in de hogere categorie 7 en 8 dat we heel veel minder inschrijvingen hebben. Dat is normaal gesproken een hele lijst. We hebben ook maar vier jeugdige deelnemers, dat is ook niet veel', zegt wedstrijdleider Yvonne van Arnhem-van de Kraai.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws