Ook de achterkleinkinderen kwamen langs om het diamanten paar te feliciteren.
Ook de achterkleinkinderen kwamen langs om het diamanten paar te feliciteren. Foto: Anita Tempelman

Dansles mondde uit in diamanten huwelijksfeest

Actueel 228 keer gelezen

Spijkenisse - Diamanten bruidspaar Van Lier-Hartog was gisteren precies zestig jaar getrouwd. Vanmorgen kwam wethouder Wouter Struijk op de koffie om het in Rotterdam geboren en getogen paar met dit bijzondere jubileum te feliciteren.

De inmiddels 79-jarige Sjaan werd geboren in Rotterdam-Zuid; de wieg van de 82-jarige Rob stond destijds in Katendrecht.  Ze leerden elkaar kennen op dansles bij dansschool Beenhakker aan de Putselaan. Na het dansen liep Rob vaak met Sjaan mee, want ze moesten  dezelfde kant uit naar huis. Het klikte al snel en goed tussen de toen 18-jarige Sjaan en haar drie jaar oudere verkering. Een jaar later trouwde het stel.

Ze kregen drie dochters, hebben inmiddels vijf kleinkinderen en zes achterkleinkinderen en vormen met alle aanhang een hechte familie. Zo'n 25 jaar geleden verhuisden Sjaan en Rob, op verzoek van hun dochters die er al woonden, naar Spijkenisse. 'Daar hebben we geen moment spijt van gehad', vertelt mevrouw Van Lier. Wat er allemaal in 60 jaar huwelijk op hun levenspad kwam leest u in de volgende papieren editie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws