Skippydrum bij de Jan Campert. Foto: SKS.
Skippydrum bij de Jan Campert. Foto: SKS. Foto: SKS

Scholen en opvang werken samen bij Koningsspelen

Actueel 134 keer gelezen

Spijkenisse - De Koningsspelen voor de wijken Noord en Centrum zijn ontstaan vanuit een samenwerking tussen Basisschool de Rank, Basisschool Jan Campert en kinderopvang SKS Alles Kids.

Het Albeda college heeft een groot aandeel geleverd bij de organisatie van de dag. Samen met de leerlingen van het Albeda is er een super leuke sportieve dag georganiseerd.

Skippydrum
Op woensdag 25 april was het zo ver, op de basisschool Jan Campert kwamen alle groepen 1 en 2 bij elkaar om sport- en spelactiviteiten te doen. SKS Alles Kids organiseerde een kleurrijke skippydrum. De jonge kinderen genoten hier enorm van. Bij Basisschool Rank Lisstraat waren alle middenbouw kinderen uit groep 3,4 en 5 aanwezig. De kinderen uit de bovenbouw van groep 6,7 en 8 hadden hun dag op het veld bij Robbie in de wijk Noord. Er werd touw getrokken, parcours gereden, gedanst, basketbal gespeeld en nog veel meer.

Sportieve dag
Het werd een sportieve dag voor jonge en oudere kinderen, een Koningsdag zoals onze Koning Willem Alexander het vast heeft bedoeld. Alle kinderen, ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers genoten zichtbaar van deze dag.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws