Heerlijk met elkaar bezig zijn op een zonnige dag! (Foto: Jos Uijtdehaage)
Heerlijk met elkaar bezig zijn op een zonnige dag! (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Jeugd vermaakt zich op zonnige Koningsspelen

Actueel 137 keer gelezen

Brielle - Op vrijdag 20 april stond alweer de 6e editie van de Koningsspelen op het programma. Basisscholen werken hierin ieder jaar samen met de organisator Stichting PUSH, het Bahurim en sportverenigingen om kinderen dan een geweldige sportochtend te bezorgen!

De St. Leonardusschool, Obs De Branding, CBS Anker, Obs de 10e Penning en Obs 't Want hadden gezamenlijk de handen weer ineen geslagen om de kinderen met elkaar te laten bewegen. Omdat er bijna 1000 kinderen meededen, werden de kinderen verdeeld over verschillende locaties. De kinderen zaten in de groep met andere scholen, zodat deze Koningsspelen ook bijdroegen aan het samenwerken. Vanuit het Bahurim was er ook weer medewerking, niet alleen was het playcourt weer beschikbaar voor basketbal, ook hielpen leerlingen van hen mee op het Geuzenpark en bij Jeugdcentrum Bravo.

Na het ontbijt en de dans Fitlala gingen de basisscholen naar de verschillende locaties. Zo bleven de groepen 1 t/m 3 dicht bij school en de groepen 4 en 5 gingen naar sportlocaties vlakbij school zoals de sporthal aan de Reede en het playcourt van het Bahurim. De groepen 6,7 en 8 gingen bijvoorbeeld naar sportcomplex het Geuzenpark om sporten te doen zoals tennis, atletiek en slagbal.

Mede dankzij de inzet van hulpouders, leerkrachten, leerlingen en natuurlijk het prachtige weer, werd het een uitermate geslaagde dag!

Fotografie; Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws