Olympia ook te sterk voor 't Capproen

Sport 181 keer gelezen

Hellevoetsluis- De korfbalequipe van Olympia heeft op het sportpark Martin Luther Kinglaan in Hellevoetsluis een magere 6-11 (3-5) overwinning behaald tegen 't Capproen.

De derby in de vierde klasse G was zeker niet hoogstaand, mede omdat de Hellevoetse korfbalequipe in tactisch oogpunt het tempo laag wenste te houden en zodoende de doelpuntenmachine van de Olympianen aan banden legde. 'We zijn in de eerste helft teveel meegegaan in het spelletje van 't Capproen, pakten het in de tweede helft beter op, maar misten toen teveel kansen', verklaarde coach Peter Buitendijk. 'Maar ook zulke wedstrijden moet je winnen om kampioen te worden. Het was op het gras ook best even wennen. Op zich is het verschil van vijf treffers goed, maar ik had best wat meer doelpunten willen zien. We hebben zaterdag tegen Voltreffers nog wat goed te maken.'

Olympia: André van der Wacht (3 keer), Mitchell Bodde (1 keer), Nadine van der Steen, Tanya van Buuren; Nienke Kros (3 keer), Eline van der Wacht, Jan Voogt (1 keer), Glenn Everwijn (3 keer).