Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Gehandicapt Zuidland weerstaat runner-up Berkel

Sport 494 keer gelezen

Zuidland- Een gehandicapt Zuidland heeft een 1-1 (0-0) gelijkspel behaald tegen runner-up Berkel dat vol in de strijd ligt om de derde periode in de tweede klasse D.

'We hebben het met de mannen, die in het veld stonden uitstekend gedaan', complimenteerde Aad Andriessen, die het moest stellen zonder Maurice Wolters, Kenny Fonseca, Marvin Rommy en Robert Michilsen en kon beschikken over de nog geenszins fitte Kai de Hoog, Ayrton Verlaan, Quinton Cheuk a Lam, Robin van Buuren en Timo de Bel, zijn manschappen. 'Dan is het heel zuur als we in de voorlaatste minuut de 1-0 voorsprong van Niels Molendijk moeten prijsgeven. De ploeg heeft keihard gewerkt tegen een iets beter voetballend Berkel. Tim van Dien heeft de spits in deze moeilijke wedstrijd volledig uitgeschakeld.' De problemen stapelen zich op voor Zuidland, want doelman Marcel Kardux brak vier minuten voor tijd zijn kuitbeen. 'Heel erg voor Marcel', baalde de trainer van Zuidland.

Zuidland: Marcel Kardux; Sven van de Bogaerdt, Tim van Dien, Ricardo Rapmund, Romeo Rommy (75. Kai de Hoog); Remi Philips, Bob Kuit, Robin van Buuren (30. Niels Molendijk), Timon de Bel (70. Ayrton Verlaan); Leon van der Steen, Neal van Buuren.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws