Afbeelding
Foto: PR

Steenrijk, Straatarm

Actueel 2.402 keer gelezen

Spijkenisse - Wat gebeurt er als rijke- en arme gezinnen een week ruilen van huis, budget én dus leven? In Steenrijk, Straatarm gaan rijk én arm deze confrontatie aan. Grote vraag daarbij is: in hoeverre wordt het familiegeluk beinvloed wanneer de huishoudpot en de woonomstandigheden ineens drastisch veranderen?

Komende week ruilen de Amsterdamse fashion-ega's Alice Zegerius & Michael Overdiek met de arme familie van der Waal uit Spijkenisse.

Het eigenzinnige fashion-duo runt sinds jaar en dag het - in Amsterdam én omstreken wereldberoemde – mode-imperium Beverly Beethoven. Met haar sensationele verkooptechnieken praat Alice jong én oud in een panterjumpsuit of Ibiza-style tijgerlegging!

Kledingstukken die niet terug te vinden zijn in de kledingkast van de familie Van der Waal. Hun budget biedt geen ruimte om flink te shoppen. De van der Waaltjes zijn al lang blij als ze met hun paar tientjes weekgeld, het eind van de week halen.

Gaat het Michael & Alice lukken om de champagne een week te laten staan, en een sober leven te leiden? En houden de Van der Waaltjes zich staande in een wereld vol glitter & glamour?  

Steenrijk, Straatarm wordt op dinsdag 24 april om 20.30 uur uitgezonden op SBS6.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws