Het trotse D-jeugd team van ZV de Duck
Het trotse D-jeugd team van ZV de Duck Foto: PR

D-jeugd ZV de Duck waterpolo-jeugd kampioen!

Actueel 713 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag speelde het D-jeugd team tegen de nummer 2 uit de competitie. Sinds vorige week stond het jeugd team nummer 1! Alles hing dus af van deze wedstrijd.

Het beloofde een mooie wedstrijd te worden in het zwembad in Dordt en dat is het ook zeker geworden! Er was heel veel publiek voor beide ploegen, die zich duidelijk lieten horen. MNC had zelfs een omroeper die live verslag deed van de wedstrijd zoals bij een belangrijke voetbalwedstrijd. De scheidsrechters maakten het helemaal officieel door de teams aan het begin van de wedstrijd handen te laten schudden en elkaar een prettige wedstrijd te wensen. Keeper Björn van ZV de Duck was goed bezig en de verdediging stond als een huis. De aanvallers werkten geweldig samen. Het resultaat: een mooie uitslag van 3-4.

ZV de Duck is als vereniging trots op de prestatie van dit jeugd team. Ze hopen dat er veel publiek zal zijn bij de laatste wedstrijd aanstaande vrijdag om 19.35 in de Dukdalf in Brielle.

Ze zullen dan uiteraard ook een klein feestje vieren ter ere van hun superspelers: Jasper, Xabi, Dominic, Bjorn, Yourdino, Sophie, Malcolm, Milan, Kim, Thomas, Sveva, Matthijs, Rico, Keano en Skir!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws