Afbeelding
Foto: Peter de Jong

GHVV '13 delft onderspit tegen ambitieus Rijnmond HS

Sport 220 keer gelezen

Geervliet- GHVV '13 heeft het op het sportpark aan de Toldijk in Geervliet met een 0-3 (0-2) nederlaag niet kunnen bolwerken tegen runner-up RHS.

'We hebben het tegen deze sterke ploeg een klein halfuur gedisciplineerd vol kunnen houden, maar een omschakelgoal in een één tegen één situatie hebben we niet meer recht kunnen trekken', verklaarde trainer John Stougje. 'Nadat we na ruim een halfuur spelen door niet goed ingrijpen ook nog eens de 0-2 om de oren kregen, hebben we het door hard werken nog wel geprobeerd, maar hadden we niet de power om de wedstrijd te doen kantelen. Tegen een ploeg als Rijnmond mag je alleen hopen op een bonuspunt. Dat neemt niet weg dat we op onze hoede moeten blijven, want met de opmars van Rockanje hebben we nog wel wat puntjes nodig.'

GHVV '13: Erwin van Tricht; Evert Jan Schoenmakers, Roman Pardon, Sander de Bloeme, Marijn Kuikstra; Danny Poldervaart, Dennis Meijboom (62. Tom Gardenier), Jordi Breestraat; Robin de Ridder, Stefan Kerkhof, Randy de Macker (75. Michael van der Velde).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws